Bugge Wesseltoft & Christian Prommer - Simplon

Bugge Wesseltoft & Christian Prommer

GT Music in Grand Theatre

Vr 23 Februari 2018
Waar: Op locatie Open: 20:00 - 22:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,50 Deur: €18,50 Genre: Elektronische Jazz
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

De online kaartverkoop voor dit concert stopt om 18:00 uur via onze website, daarna zijn er nog tickets via de website van het Grand Theatre verkrijgbaar of aan de deur.

Een unieke mix van jazz, dance en electronica. In samenwerking met het Grand Theatre presenteren we een bijzonder concert, voor het eerst buiten onze eigen deuren. Op 23 februari komen Bugge Wesseltoft en Christian Prommer voor een show naar het Grand Theatre!

Bugge Wesseltoft is de vaandeldrager van de elektronische jazz. De Noorse muzikant is tevens componist en producer en heeft zijn eigen progressieve platenlabel Jazzland. Samen met drummer Christian Prommer creëert hij een unieke live performance met vele improvisatie momenten. Zo krijgt de muziek elk optreden weer een unieke wending.

Stiekem kunnen wij dus spreken van de crème de la crème op jazz gebied. Muziek die je nog nooit eerder gehoord hebt, maar die je tegelijk vanaf minuut 1 meevoeren. Bugge Wesseltoft en Christian Prommer dompelen je onder in warme geluiden en laten je de hele avond dansen. Deze twee grootheden zul je niet veel vaker voorbij zien komen in de regio. Laat deze kans dus niet aan je voorbijschieten!

Onder het label GT Music presenteert Grand Theatre in samenwerking met partners uit de stad regelmatig bijzondere concerten in de Benedenzaal. Het concert van Bugge Wesseltoft & Christian Prommer is door Simplon en Grand Theatre samen geprogrammeerd.