BUG + BigBSTRD - Simplon

Simplon UP
BUG + BigBSTRD

Do 14 September 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Hiphop / Trap
Koop tickets
Links

BigBSTRD uit Groningen is muziekproducent, VJ en beeldend kunstenaar. Geïnspireerd door Dean Blunt en de band HTRK maakt hij muziek om mee in je eentje de nacht te verkennen. De soms melancholische sfeer in de performance kan je meenemen in excentrieke energie.

Met zijn muziek maakt hij ruimte voor de acceptatie van depressie om daar hoop uit te destilleren en dit heeft hem publicaties opgeleverd met het Londense label Dream Catalogue.

De af en toe trippy muziek en beelden zorgen ervoor dat je kan verdwalen in gedachten. We worden uitgedaagd mee te genieten in een nauwkeurig gecreëerde wereld waar je je kunt wanen in graffiti en nachtwinkels tijdens dit optreden dat beeld, beats en vocalen mengt.

Live sets barsten van de energie, krioelende performers over elkaar en een moshpit in de zaal. Muzikaal een eigen sound en stijl, ergens tussen hiphop, punk en ravey geluiden. Geïnspireerd door o.a. Death Grips, JPEGmafia en Ho99o9 De meesten die met Matin (BUG) samenwerken en degene die hem live aan het werk zien zijn er van overtuigd dat dit een toekomstige rockster is.