Broken Brass Ensemble - Simplon

Broken Brass Ensemble

+ Electropoëzie

Vr 8 Maart 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €10,- Deur: €11,- Genre: Brass / Funk
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Na meerdere succesvolle shows bij Simplon keert Broken Brass Ensemble terug! En dat is niet zomaar: de band heeft namelijk een kneiterharde plaat gemaakt waarbij ze alles uit de kast hebben gehaald. Alles omtrent deze plaat refereert naar 90’s action movies, vandaar de titel ‘With A Vengeance’ en spectaculair artwork. In februari wordt de plaat uitgebracht op cd, vinyl en online diensten, maar daarvoor kunnen we maar liefst 5 singles met clip van hen verwachten! Oh ja, ze komen ook nog eens met hun eigen biertje op de markt en brengen een remix EP uit om het af te maken.

Voor wie het nog niet wist: Broken Brass Ensemble is een band die de traditionele sound van New Orleans brass verrijkt met een combinatie van hiphop, soul, funk, dance en jazz. Hier komt een enorme hoeveelheid energie bij vrij die het allerbeste tot zijn recht komt tijdens hun vurige, interactieve live-shows. Ze tillen brass-muziek naar een hoger niveau en razen hiermee als een storm over heel Europa. Met meer dan 250 shows in drie jaar tijd is deze band op zijn zachtst gezegd een begrip geworden.

Als support komt het Groningse duo Electropoëzie de avond openen. Twee denkramen, één gedeelde vensterbank. Volledig symmetrisch. Volledig gestoord. Absurde humor, glasharde poëzie en een liveshow met non-stop energie. Hans Hoeverloo en de Ridderbaas (Harmen van Town of Saints). Wat wil je dan eigenlijk nog meer? Symmetrie in je vensterbank?