Brass Rave Unit - Simplon

Brass Rave Unit

+ PRO-MOTION

Za 11 November 2023
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €16,- Genre: Electronic
Koop tickets
Links

Fan van Jungle By Night, Gallowstreet en van heerlijke duistere muziek voor in de nacht? Ergens in de schemerzone tussen industriële rock, duistere techno en nachtelijke extase bevindt zich Brass Rave Unit, het powertrio van de Amsterdamse underground. Op ongekende tijdstippen, daar waar je doorgaans geen blaasinstrumenten vindt, brengt deze driemansformatie focus, energie en een ongekende toewijding aan de nacht.

Brass Rave Unit vindt op de vooravond van haar tienjarig bestaan haar uiteindelijke verschijningsvorm. Met it burns the midnight oil brengt de band de sounds van het Amsterdamse nachtleven naar een langspeler die geen genade kent. Als onderdeel van deze release brengt de band een show die al hun ervaring en liefde voor het vak bundelt in iets wat je mee moet maken om het te begrijpen.

Met shows op Glastonbury, in de nachtclubs van Berlijn tot de metrostations van New York heeft Brass Rave Unit al bijna tien jaar aan ervaring in publiek opzwepen, hooghouden en plat spelen. Nu komen ze naar Simplon om ook de Grote Zaal compleet op zijn kop te zetten. Daar wil je bij zijn!

Support is er van Pyke. Die omschrijft zichzelf volgens de volgende quotes: Raving reviews: A jawdropping display of genius”, “Extraordinary. Must see.”, “Ontroerend tot de laatste noot”, Now. For limited time only!