Bony Macaroni + Snow Coats - Simplon

Bony Macaroni + Snow Coats

Vr 15 September 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €13,- Genre: Indie / Pop
Koop tickets
Links

Nummers die zich compleet nestelen in je oren: Bony Macaroni en Snow Coats maken beide onwijs pakkende indiepop liedjes. En die komen ze op een gezamenlijke tour in Simplon vertolken!

Bony Macaroni
Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle drie minuten meeblèren. 

De tragikomische emo-pop van Bony Macaroni kwam dan ook zo hard en snel als de tracks doen vermoeden. Binnen een jaar speelden ze vanuit het niets precies 52 shows door Nederland, Duitsland en België. Festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim VanTol en de legendarische Raggende Manne en een Popronde-marathon. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een debuutalbum vól potentieel verslavende oorwormen. Dus, mocht je zin hebben in zo’n aanstekelijk avondje jankpunk, sla deze dan zeker niet over!

Snow Coats
De uit Arnhem afkomstige band Snow Coats maakt indiepop geïnspireerd door emo en folk. Snow Coats toerde eerder al door Europa en de UK als voorprogramma voor bands als Pinegrove, Ratboys, Remember Sports en Future Teens. In juni 2020 tekende de band een platencontract bij het Engelse label Alcopop! Records en brachten zij de zomerse indiepopnummer ‘Pool Girl’, die door Britse media zeer goed ontvangen werd, o.a. door DORK en CLASH magazine, Radio X en BBC Radio 1.

Het nieuwe album genaamd If it wasn’t me, I would’ve called it funny kwam uit in september 2022 en wordt door het Amerikaanse magazine Stereogum omschreven als “ridiculously catchy guitar-pop”. Het album werd opgenomen tijdens de lockdowns van 2021 in de oefenruimte in Arnhem en werd er samengewerkt met Amerikaanse producer Joe Reinhart (bekend van Beach Bunny, Hop Along en Modern Baseball).