Bongloard + TAPE TOY - Simplon

Bongloard + TAPE TOY

Vr 17 Februari 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €13,50 Genre: Punk / Garage / Rock
Koop tickets
Links

Zet je schrap voor een avond met twee keiharde bands. Met Bongloard zijn felle attitude en TAPE TOY haar bubble grunge zal het een energieke ragsessie worden!

Soms ben je helemaal ten einde raad. Dan is de enige oplossing om een nucleaire explosie boven je hoofd te simuleren als uitdrukking van die complete wanhoop. Bongloard is daar een verlengstuk van in de vorm van een band. Het trio vuurt met dezelfde geestdrift messcherpe noise punk/garagerock-projectielen af. Een kneiterharde show staat garant.

Met een nieuw album op zak getiteld People Overreacting To My Behaviour komt de Utrechtse band naar Simplon om eens flink de boel te verbouwen.

TAPE TOY pretendeert niet; de band is gewoon zichzelf. Het viertal maakt frisse, lichtvoetige muziek wat tussen sprankelende pop en gekke rock beweegt. Geïnspireerd door muziek uit de jaren ’90 welteverstaan. Het nam de bovenzaal van Simplon in mei 2022 al over met een energieke show, nu is het tijd om daar nog een flinke schep bovenop te doen.

Met opnames van een EP die in 2023 verschijnt en een boel shows in het vooruitzicht gaat TAPE TOY terug naar waar ze ooit begonnen zijn, terug naar de basis: met zijn vieren in een hok, versterkers op tien en spelen tot ze erbij neer vallen.