Bokoesam - Simplon

Bokoesam

+ Jiri11 + FFlean

Vr 21 December 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €14,- Deur: €15,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Het gaat lekker met Bokoesam in 2018! Na in het voorjaar samen met Jacin Trill de ‘Zo Vader Zo Zoon’ EP naar de nummer 1 plek van de album charts te hebben gebracht en een uitverkochte tour te hebben gerockt, kwam in de zomer de ‘Yung Bok’ EP uit in samenwerking met Yung Felix. Het najaar staat in het teken van zijn aankomende soloalbum ‘Nachtvlinder’. Met al deze gloednieuwe tracks op zak komt hij het jaar afsluiten in Simplon!

Voor het album ‘Nachtvlinder’ is Bokoesam op uitnodiging van Red Bull Music twee weken naar Berlijn gegaan. Daar heeft hij inspiratie opgedaan door samen met verschillende bevriende artiesten muziek te maken en zich te laten inspireren door het bruisende nachtleven van de stad. De plaat werd opgenomen te midden van de rauwe underground muziekscene en in de Red Bull Music Studios Berlin, waar een weekend doorhalen in verschillende psychedelische panden eerder de norm dan uitzondering is.

De support zal gedropt worden door Jiri11 en FFlean! Jiri11 is een creatieve duizendpoot, muzikant pur sang en vaandeldrager van ANBU Gang, die nu solo de wereld aan het veroveren is. Hij was al samen met Bokoesam en Jacin Trill te horen op ‘Hoi Aangenaam’, en bracht daarna de nieuwe solo nummers ‘Diamanten In De Nacht’ en ‘In Squad We Trust’ uit. FFlean is een vrouwelijke telg van de eigenzinnige nieuwe wave binnen Nederlandse hiphop. Haar opvallende verschijningen en spraakmakende clips maken het plaatje compleet!