Blu & Exile - Simplon

Homebase presents:
Blu & Exile

Vr 22 November 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €19,- Deur: €21,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Met de release van hun klassieker ‘Below The Heavens’ in 2007 zijn Blu & Exile gelijk een iconisch duo geworden. Ze treden apart op, brengen ook apart releases uit, maar het beste is toch om ze samen te zien. Homebase heeft het voor elkaar gekregen om het duo naar Groningen te halen!

Vanuit de Westcoast opereren Blu en Exile inmiddels alweer twaalf jaar. Exile verantwoordelijk voor de beats en Blu voor de raps. Na het grote succes van hun debuutalbum brachten ze in 2012 het vervolg met ‘Give Me My Flowers When I Can Still Smell Them’ en in 2017 ‘In The Beginning: Before The Heavens’, dat vol staat met tracks die ‘Below The Heavens’ niet gehaald hebben. Maar er is ook nieuw werk, dit jaar brachten ze een kleine EP uit genaamd ‘Tru & Livin’.

Na enige research kunnen we maar één show eerder van Blu & Exile op Nederlandse bodem vinden, het belooft dus een bijzondere gelegenheid te worden.

Support komt deze avond van Choosey en Pistol McFly, twee artiesten van het label Dirty Science van Exile.

Na het concert nog uren nadansen? We gaan na afloop gelijk door met het gratis toegankelijke Ya Mama! in het café. DJ’s Hugo Drax & Von Hammerstein en Ingo the Gringo gaan je tijdens deze editie voorzien van de meest groovy en funky beats!