Blu & Exile - Simplon

Homebase presents:
Blu & Exile

+ Deejay Irie + Alexander Moto & DJ Soulitude

Vr 21 Oktober 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €17,50 Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Een regelrechte underground hiphopklassieker, dat is Below the Heavens van Blu & Exile uit 2007. In 2019 trad het duo uit Californië al met veel succes op bij Homebase, maar het vijftienjarig bestaan van dit klassieke album is reden genoeg om ze voor een tweede keer naar Simplon te halen.

Binnen het duo is Blu verantwoordelijk voor raps over alledaagse worstelingen, Exile voor de soulful producties. De samenwerking leverde naast ‘Below the Heavens’ veel sterke projecten op zoals ‘Give Me My Flowers While I Can Still Smell Them’ (2012) en recent het goed ontvangen dubbelalbum ‘Miles’ (2020).

Blu & Exile treden maar weinig op in Nederland en ook deze tour kun je ze alleen in Groningen zien. Het belooft dus een bijzondere avond te worden.

Support is er zoals altijd van Homebase resident dj Deejay Irie, het voorprogramma wordt verzorgd door Alexander Moto & DJ Soulitude.

Als er een act uit Groningen is die is goed aansluit op de muziek van Blu & Exile dan is dat wel Alexander Moto. Warme soulvolle beats, eerlijke teksten en all round goeie vibes. Samen met DJ Soulitude zal hij de zaal vrijdag opwarmen.