Bizarre Ride II The Pharcyde - Simplon

Homebase presents:
Bizarre Ride II The Pharcyde

Vr 23 Maart 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,- Deur: €20,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Begin jaren ’90 wist The Pharcyde zich te onderscheiden van de mainstream rap. Met hun eigenwijze visie kwamen zij tot de tijdloze plaat ‘Bizarre Ride II’. Dat bleef niet onopgemerkt, met klassiekers als ‘Oh Shit’, ‘Otha Fish’, ‘Ya Mama’ en hit single ‘Passing Me By’ is het niet verrassend dat er miljoenen van deze plaat zijn verkocht!

Inmiddels bestaat het album alweer 25 jaar en wordt de gehele plaat live gespeeld in Simplon! De originele leden Fatlip en Slimkid3 zullen hier in levende lijve op het podium te bewonderen zijn. Ondersteund door DJ Manwell en rapper K-Natural is dit nu al een niet te kloppen line-up. Ze kenmerken zich door hun energieke liveshows. Slechts één show wordt er gedaan in Nederland, deze mag je dus absoluut niet missen!

Support komt deze avond van hiphop duo Engel & Just. Met een combinatie van kleine akoestische liedjes en blazende hiphop beats weten zij vanaf de eerste klanken het publiek voor zich te winnen. In maart gaat het duo voor het laatst samen het podium op, waarna ze zich zullen richten op solo projecten. Op tijd aanwezig zijn is een must deze avond!