Bertolf - Simplon

Bertolf

+ The New Poor

Do 25 Februari 2016
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,50 Deur: €13,50 Genre: Pop
Koop tickets
Links

Het was een aantal jaar stil rondom singer-songwriter Bertolf. Hoe goed zijn derde titelloze plaat in 2012 ook werd ontvangen, de zanger uit Zwolle wilde even niet meer midden in de spotlights staan. Hij kondigde zelfs aan om de stoppen als solo-artiest. Ondertussen zat Bertolf helemaal niet stil. Hij bracht met zijn nieuwe band Color Reporters een debuutplaat uit en stond in het theater met Kasper van Kooten. Zonder alle aandacht op hem gericht werkte hij toch in alle rust aan een nieuw solo album. Nu is Bertolf terug, met het gloednieuwe album ‘First & Then’ en komt hij voor een clubshow naar Simplon!

Het begon voor Bertolf allemaal met de band The Junes en hij maakte twee jaar lang deel uit van de band van Ilse DeLange. In 2009 startte hij zijn solo avontuur met debuutalbum ‘For Life’, waar hij een jaar later een Zilveren Harp voor mocht ontvangen. Hij scoorde in een paar jaar hits met o.a. ‘Another Day’, ‘Mr. Light’, ‘Cut Me Loose’.

Support komt deze avond van The New Poor. Dit muzikale duo bestaande uit Liza Dries en Abel de Kam, houdt het graag simpel: twee stemmen en één gitaar. Deze romantisch-realistische troubadours spelen op straten en pleinen, op boten, in kroegen en overal waar er een glas vieux te krijgen is.