Benefietavond Hamelhuys - Simplon

Benefietavond Hamelhuys

Za 19 Maart 2016
Waar: Kleine zaal Open: 19:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €7,- Deur: €8,- Genre: Pop
Koop tickets

Sinds enkele maanden kent Groningen een inloop-huis voor (ex-) kankerpatiƫnten en hun naasten. Om het Hamelhuys draaiende te houden, zijn veel donaties nodig. Daarom wordt er op deze avond een benefietavond georganiseerd in Simplon, waarvan de gehele opbrengst naar het Hamelhuys gaat. In samenwerking met vier Groningse acts en vier Groningse dichters, belooft dit een prachtige avond te worden.

Geniet deze avond van de muziek van singer-songwriters George Welling en Kerwin, en de bands Marjoram en Shoyu. Luister naar de verhalen van dichters Kasper Peters, Lilian Zielstra, Philip Rozema en Richard Nobbe. Gezamenlijk laten ze de kracht van het woord horen, voelen en zien.

Over het Hamelhuys:
Men kan bij het Hamelhuys terecht voor informatie, coaching, ontspannende behandelingen, of hulp aan huis. Dit alles wordt kosteloos aangeboden, zonder tussenkomst van de zorgverzekeraar. Een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen. Iets wat heel belangrijk is in een tijd waarin zoveel onzeker voelt. Meer informatie op www.hamelhuys.nl.