Batmobile - Simplon

Batmobile

+ Dolltones

Za 9 December 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €14,- Deur: €15,- Genre: Psychobilly / Rockabilly
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

Opgericht in 1983, meer dan twintig releases op zak. Dan hebben we het over niemand minder dan de legendarische Batmobile! Psychobilly met contrabas en al. Inmiddels heeft deze band al meer dan 30 jaar internationaal succes.

Batmobile is een gevestigde naam die overal ter wereld heeft gespeeld. Van Japan tot de Verenigde Staten en van Zweden tot Brazilië, noem het maar op. Onder andere hebben zij een album uitgebracht samen met de mannen van Peter Pan Speedrock. In maart 2017 verscheen hun meest recente album ‘Brand New Blisters’, een album dat klinkt als vanouds: Bijtend, scherp, beukende drums en een klapperende bas.

Live spelen ze sinds de zomer samen met de blazers van Bosco onder de naam Big Bat. Deze extravagante uitvoering is iets wat je gewoon mee moet maken!

Deze avond wordt afgetrapt door het Groningse Dolltones. Vuige gitaarlicks, slappende contrabas en zelfs de pedal steel worden uit de kast getrokken. Swingende nummers met een dosis nuchtere energie geeft garantie voor een goed feest! Dolltones stond onder andere al in het voorprogramma van Peterpan Speedrock en Bob Wayne. Voor liefhebbers van Johnny Cash, Hank Williams en Stray Cats is dit niet te missen.