Bassface XVIII - Simplon

Bassface XVIII

Phase + Silvahfonk & more

Za 15 September 2018
Waar: Kleine zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €10,- Deur: €12,- Genre: Bass
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Het gezelligste bass feestje van Groningen is terug op 15 september! Deze editie duiken we ons logo achterna, de diepte van de jungle in. Hou jij van gekke breakbeats, rollende basslines en een goed feestje? Dan mag je deze editie absoluut niet missen! We hebben onze muziekbibliotheek weer doorgespit en daarbij een selectie topartiesten uitgenodigd.

Phase
Met zijn 22 jaar heeft Phase toch al een indrukwekkende lijst releases op zijn naam staan. Inmiddels heeft hij getekend op Metalheadz, maar daarnaast moesten ook Dispatch, Hospital, CIA en Spearhead er al aan geloven. Verwacht een mengsel van jungle, diepe- en liquid drum&bass en dat allemaal in het sfeervolle zaaltje van Simplon!

Silvahfonk
Als je nog niet eerder van Silvahfonk gehoord hebt vragen wij ons ernstig af onder welke steen je geleefd hebt. Curtis draait al minstens 20 jaar drum&bass en mag dan ook gezien worden als een van de grondleggers van de Nederlandse drum&bass scene. Zijn energieke sets zitten vol klassieke jungle tracks, gecombineerd met gekke dubplates en eigen collabs met Mindmapper.

Support
Yannons
Bikkelneck
Acidic
M.C.W.