Bassface XV - Simplon

Bassface XV

Signs + DELAY + Former & more

Za 10 Februari 2018
Waar: Café Open: 23:30 - 05:00 uur Aanvang: 23:30 uur Ticket: €10,- Deur: €12,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Links

In 2018 is Bassface terug met een editie die jullie nog van hen te goed hadden! Vorig jaar moesten we helaas een editie cancelen, maar de line-up was zo goed dat we het jullie niet aan konden doen om deze niet alsnog terug te halen naar Groningen.

Signs
Frans drum&bass trio Signs heeft zich het afgelopen jaar gestort op het halftime tempo en daar dan ook meteen flink succes mee gehad. Een EP op Noisia’s Invisible Recordings en een EP op Othercide Recordings volgden, waarnaast ze de drum&bass uiteraard niet vergeten waren en dus ook nog met een single op Kinetik kwamen. Met deze combinatie van gekke halftime en dikke drum&bass vallen zijn perfect binnen het Bassface plaatje, vandaar dat wij ook ontzettend blij zijn dat we Signs op de line-up mogen hebben staan. Mocht je deze guys niet kennen, dan mis je zeker een stukje in je muzikale opvoeding, dus check dan snel!

DELAY
Na vorig jaar zijn eerste album te releasen heeft de Amsterdamse DELAY zich zeker op de kaart gezet als een van Nederlands beste producers in de trap en bass scene. Ook wereldwijd gaat het niet verkeerd, aangezien er inmiddels al meer dan 36 duizend mensen zijn soundcloud pagina volgen. Met veel Aziatische invloeden in zijn muziek hopen wij dat deze set net zo fire is als de ochtend na een goede Aziatische maaltijd, we zien jullie op 10 februari!

Former
Als je op zoek bent naar dikke halftime beats en sound design van de hoogste plank, hebben we hier voor jullie Groningen’s finest. Zijn album Edge Mecha werd getekend op Division Recordings en kreeg support vanuit de hele bass scene. Obscure geluiden, harde beats en dikke basslines, precies zoals we ze bij Bassface graag zien.

Spectriv
Mocht je deze jongen wel eens hebben zien draaien in Subsonic dan weet je wat je te wachten staat. Verwacht dikke drum&bass, gekke double drops en vooral de energie die je aan het eind van de avond nodig hebt. Spectriv komt de avond afsluiten en zal dat gegarandeerd doen in stijl.

Bikkelneck
Voor dat de reis van deze twee jongens naar Afrika begint is het uiteraard eerst nog even tijd om Simplon te laten horen wat ze kunnen. Aanwezig bij elke editie van Bassface zijn ze inmiddels deel van het interieur, maar vervelen doet het zeker niet. Ze zijn een beetje als de bank van je opa en oma: ook al staat die bank er al sinds de tweede wereld oorlog, hij zit nog steeds lekker.

Yannons
Ondanks dat hij er elke editie al vanaf het begin bij is, zullen we niks vervelends over hem zeggen. Hij schrijft deze beschrijving namelijk zelf. Wat een fantastische DJ is het ook. Yannons zal de avond deze keer openen.