Bassface XIV - Simplon

Bassface XIV

Holly + Mo Vibez + Node & more

Za 4 November 2017
Waar: Kleine zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €9,- Deur: €11,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

Na een geslaagde editie met GANZ en Creepa is het al weer tijd voor de volgende Bassface! We hebben een line-up in elkaar gezet waar je spontaan een bassface van trekt, dit is eentje die je niet wilt missen.

LINE-UP:
Holly (PT) [Buygore, Monstercat, Division]
Mo Vibez (AT) [Division, ZenSupremacy, Fête Recordings]
NODE
LKKR
Bikkelneck
Bassface Crew

HOLLY
Met releases op de grootste labels in de trap en beats scene heeft Holly het afgelopen jaar enorme stappen gezet. Releases op Buygore, Monstercat, DimMak, Circus, Firepower en Division zorgen er voor dat Holly zichzelf op de internationale kaart gezet heeft. Een boeking op het enorme Bassface (en daarnaast het iets kleinere Shambala festival in Amerika) zijn hier van het resultaat, naast collabs met onder andere Chee, Yunis, Former, Sumthin Sumthin, Mark Instinct, Gangus, Umru en Mo Vibez. We hopen dat jullie inzien dat wij hier écht een naam van formaat hebben binnen gehaald en dan hebben we nog niet eens genoemd dat hij uiteraard ontzettend goede muziek maakt.

MO VIBEZ
Het tempo waarop Mo Vibez tracks uitbrengt, gecombineerd met uitzonderlijke kwaliteit, heeft van zijn Soundcloud pagina een blije, funky schatkamer gemaakt die onder de grote namen zeker niet onbezocht is gebleven. Collabs met Herzeloyde, Dabow, Evil Needle en Josh Pan, releases op Divison,
ZenSupremacy en Fête Records, Mo Vibez zet zichzelf met rap tempo op de kaart. Voor de liefhebber van RnB, trap en de meest funky akkoorden ooit, Mo Vibez is de man.

NODE
Als resident van Ongehoord gaat het deze man de afgelopen tijd prima af. Hij verzorgde het voorprogramma tijdens Noisia Invites in de Oosterpoort, stond laatst in de Melkweg tijdens 50HURTZ en draait binnenkort gewoon weer tijdens Machtig. NODE staat voor dikke beats, harde drum&bass en voegt daar nog graag een vleugje van van-alles-en-nog-wat bij. Als je NODE nog niet kent heb je de afgelopen tijd een hoop goede feestjes gemist.

LKKR
Na een goede set op een eerdere Bassface editie en een nog betere inzending voor onze DJ contest van de vorige editie, is het tijd voor Rob aka LKKR om weer plaats te nemen achter de decks! Gegarandeerd een lekker (hehehehe) setje en daarmee gegarandeerd een goed begin van de avond!

BIKKELNECK
Zonder Bikkelneck kan een Bassface editie eigenlijk bijna niet doorgaan. Een reis door verschillende stijlen van trap (en daar voorbij), naadloos op elkaar aansluitend en perfect gemixt. Wat wil je nog meer?

BASSFACE CREW
Einde van de avond, de Bassface crew rug aan rug achter de decks, grote chaos, dikke drum&bass.