Bassface XII - Simplon

Bassface XII

Bukez Finezt + P0gman + Karimooo & more

Za 11 Maart 2017
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 06:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €10,- Deur: €12,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na enkele maanden van afwezigheid zijn je boys van Bassface weer terug. We zijn met kerst (live-streamend en al) behoorlijk wat kilo’s aangekomen, want de komende line-up is dikker dan je ooit van ons gezien hebt! Zoals je gewend bent komen we weer met een avond vol trap, dubstep en drum&bass gebracht door de tofste acts in de scene. Voor de twaalfde editie hebben we de volgende artiesten uitgenodigd:

BUKEZ FINEZT
Al meer dan 10 jaar produceert de Duitse Bukez Finezt al dubstep op het hoogste niveau, wat hem releases op onder andere Deep-Medi, Monsters en Subway opleverde. Op deze avond zal zijn hele repertoire aan bod komen, van de duistere Deep-Medi en grime tunes tot de harde Monsters tracks! Bukez Finezt past met zijn veelzijdigheid perfect in het Bassface plaatje en wij zijn dan ook erg blij dat hij er bij is! Fijne boeking, die Bukez Finezt.

P0GMAN
Voor de liefhebber van dubstep zal P0gman geen onbekende zijn. Met releases op NeverSayDie, Disciple en zijn eigen IAMAudio label stuurt hij al jaren tracks de wereld in die het tot de grootse dubstep podia ter wereld halen. Bereid je maar vast voor, deze set wordt eentje waarbij stilstaan geen optie is.

KARIMOOO
Vorig jaar rond deze tijd hebben we Karimooo Simplon al eens goed zien slopen samen met Black Sun Empire. Voor degene die daar niet bij waren, verwacht een mengsel van drum&bass, dubstep en alle hardere stijlen die daar ook maar een beetje op lijken. The Rasta Demon is in onze ogen de perfecte artiest om deze avond af te sluiten! We kunnen hem misschien zelf geen Bassface’s zien trekken onder zijn masker, maar daar is het publiek voor.  

IGNITION EVENTS PRESENTS: TWOPHAZED
Ignition is het afgelopen jaar gegroeid tot een van de grootste dubstep events binnen Europa, nadat zij de grootste namen in de wereldwijde scene naar Amsterdam haalden. Twophazed, de gemaskerde act waarvan eigenlijk niemand weet wie het precies zijn, zijn deel van de agency en het event dat Ignition het laatste jaar opzette. Zij zullen de sounds die het event vertegenwoordigt meenemen naar Groningen en ons laten zien hoe dubstep en drum&bass er bij hen aan toegaat.

DINE A SAUR
Alsof één Duitser nog niet genoeg was, hebben we er voor vanavond gewoon nog twee uitgenodigd. Lijkt wel of Groningen nooit bevrijd is. All jokes aside: Dine A Saur is een aanbeveling, en persoonlijk uitgenodigd door onze future bass kenner Prodo uit Bikkelnek. Naast het feit dat de twee mannen van Dine A Saur al enkele jaren future bass en trap tracks produceren en hun eigen events in Duitsland organiseren, zullen ze op 12 maart ook de visuals verzorgen. Gegarandeerd een spektakel voor alle zintuigen, wij kijken er naar uit!

BIKKELNECK & YANNONS
Deze resident DJ’s hangen onvermijdelijk om een event heen. Zoals onze Duitse boekingen zouden zeggen: “Wie Fliegen auf Scheisse”. Deze editie zullen zij wederom de DJ’s van het eerste uur zijn, ofwel: de openende act. Een mengsel van trap en andere duistere beats zullen aan jullie worden voorgeschoteld om de avond goed te beginnen.