Bassface XI - Simplon

Bassface XI

Nymfo + Franky Nuts + Arch Origin & more

Za 15 Oktober 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €7,50 Deur: €10,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Nu de boys van Bassface eindelijk niet meer brak zijn van de geweldige vorige editie (dat was in maart, moet je nagaan hoe vet het was) zijn ze weer terug! Tussendoor werd de kleine zaal tijdens Machtig nog even vakkundig door ze afgebroken, maar nu is het weer tijd dat de grote zaal er aan moet geloven. Het gereedschap dat voor deze klus is uitgekozen komt van de bovenste plank van het binnenlandse schuurtje.

TIMETABLE
23.00-23.45 LKKR
23.45-00.30 Bikkelneck
00.30-01.30 Arch Origin
01.30-02.30 Nymfo
02.30-04.00 Franky Nuts
04.00-05.00 Yannons

NYMFO
Deze geboren Brabander behoort toch wel tot de Nederlandse pareltjes wat betreft onze rijke drum & bass geschiedenis. Zo ongeveer 10 jaar geleden bracht Nymfo zijn eerste releases uit op Shogun, Renegade Hardware en Critical en daarbij kwamen later nog releases op onder andere Metalheadz, Dispatch, RAM Records en C.I.A. 
Nymfo brengt een smerige combinatie van diepe rollers en techy bangers die wij graag prime time door de speakers van Simplon beuken, you better believe it!

FRANKY NUTS
Franky Nuts heeft het afgelopen jaar van veel nationale en internationale aandacht genoten (noten, nuts, lol). Nadat zijn Subway releases geupload werden door het almighty UKF, hij een belachelijke dubstep release pakte op Never Say Die records, een dikke drum&bass track tekende op Viper Records met NCT en vervolgens nog even een collab met Trampa releast op Never Say Die die vervolgens gedraaid wordt door Skrillex op een festival in Amerika. Frank heeft dus wel laten zien dat hij ballen (nuts, lol) heeft en belooft de komende tijd alleen nog maar meer tracks naar buiten te brengen.
Verwacht een energieke mix van dubstep en drum&bass om je vingers bij af te likken (figuurlijk alsjeblieft)!

ARCH ORIGIN
Nu we het toch hebben over producers die lekker bezig zijn, komen we hier met eentje die bij de meeste van jullie vast wel bekend zal zijn. De releases van Daniel op Soulvent Records worden door alle grote namen binnen de liquid drum&bass wereld gedraaid, wat hem vervolgens een set op verschillende Liquicity en Hosptial Records events opleverde en daarnaast een release op het Future Sounds of Holland album op Hospital Records. Een cocktail van vloeiende vliegensvlugge vloeibare viezigheid wacht op jullie. Lik lekker die liquid van je lippen. Oké genoeg nu.

LKKR
Enthousiasme voor drie en liefde voor alles wat te maken heeft met trap en future bass. Dit is wat ons, naast een aantal sterke mixes op mixcloud, deed overhalen om Rob te vragen om een setje te draaien op 15 oktober. LKKR de beats bakken, LKKR door de bass roeren, LKKR de zaal warmstomen, vet lekker.

BIKKELNECK
Nadat Prodo zijn jaarlijkse portie Vietnam weer meegepakt heeft zijn deze boys helemaal opgeladen om samen hun Bikkelneck skills te vertonen. Nadat het exotische Graspop in het zonovergoten future bass waalhalla Baflo er al aan moest geloven hebben deze twee Bassface residents hun enorme verzameling weer bij elkaar gezocht om ook deze editie het publiek te bestrooien met hun futuristische beats.

YANNONS
Wat is een Bassface editie zonder Yannons? Antwoord: Bijna hetzelfde feestje maar met één aanpassing op de line-up. Maargoed, hij is resident en een van jullie gastheren dus wat doe je eraan…