Bassface - Simplon

Bassface

presents Flexout

Za 16 September 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €14,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na het zonnige zomerseizoen is het in September weer tijd om terug de diepte en duisternis in te gaan en Bassface is er klaar voor. Om de start van het nieuwe seizoen te vieren, nodigen ze een van de labels uit die dit geluid al meer dan 10 jaar geleden als een van de eerste op de kaart zette: Flexout Audio. Tijdens de eerdere edities hebben er met Philth, Visages, Klinical, en En:vy al vaker Flexout artiesten op het Simplon podium gestaan, maar nu is het tijd om het label eindelijk zelf naar Bassface te halen. 

Voor deze label night hebben we in samenwerking met Flexout een line-up samengesteld waar we enorm naar uitkijken. Met Trail halen we een van Frankrijks meest veelzijdige producers naar Simplon. Welbekend van zijn techy bangers op labels als Flexout en recentelijk 1985 Music is hij ook niet vies van fluweelzachte liquid tracks of een uitstapje naar 140 bpm dubstep. 

Voor het vinden van nieuwe muziek moet je bij niemand anders zijn dan Flexout labelbaas Bassi. De artiesten die hij jaren geleden als kleine artiest oppikte op zijn label, zijn met het label uitgegroeid tot de grootste in onze scene. Bassi weet als geen ander wat cool is en zal ons dat zeker laten horen in Simplon. 

Iemand die absoluut niet mag missen op een Flexout avond in Groningen is natuurlijk Fre4knc. De Groninger veteraan op het gebied van diepe drum&bass en daarnaast een van de artiesten die al jaren meedraait op Flexout Audio. Mocht je Fre4knc nog nooit op een drum&bass feestje in Groningen gezien hebben dan leef je waarschijnlijk onder een steen en wordt het hoog tijd om eens een setje mee te pakken. Wij vinden hem namelijk een van de beste DJs in de drum&bass scene en dat komt gewoon uit Groningen, wat een mazzel hebben we toch!

Support komt van Bikkelneck in de vorm van trap, hiphop, dubstep en alle andere vormen van dikke bass muziek die op een lager tempo ligt dan drum&bass en daarnaast voegt de Bassface Crew zich weer bij elkaar om het laatste uurtje de tent af te breken.