Bassface - Simplon

Bassface

QZB + Transparent Audio & more

Za 13 Mei 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €14,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Het beste duo van Critical Music komt naar Groningen: QZB! Nadat ze in 2017 officieel hun krachten bundelden als QZB, hebben QBig en Zenith B hun ongelooflijke vakmanschap getoond op meerdere releases op de Might Critical Music en Flexout Audio.

Na weer een ongelooflijk, uitverkochte editie in maart, keert Bassface terug naar Simplon om de rampage voort te zetten die ze hebben ingezet sinds ze terugkeerden uit de COVID-pauze. Met QZB halen ze weer een headliner binnen die het allemaal kan: techy knallers, heerlijk vloeibare rollers met de beste vocalisten in de scene, halftime madness en de diepste baslijnen die je ooit hebt gehoord. Hun oog voor detail en vernieuwende drum&bass-productie scheiden de kwaliteit van hun releases al jaren van de rest van de scene. Klassiekers als Take It All, dat sindsdien een VIP en een officiële Halogenix-remix heeft gekregen, en City On Lock met de unieke vocalen van Rider Shafique stonden bovenaan hun afspeellijsten en zouden zeker in die van jou moeten staan. Deze jongens doen iets anders dan al het andere en Bassface is super enthousiast om ze naar Simplon te brengen.

Voor deze editie hebben ze een aantal zeer speciale support acts, allemaal gecombineerd door één label uit Bristol, Verenigd Koninkrijk, genaamd Transparent Audio. Als je nog nooit van ze hebt gehoord, heb je wat in te halen. Twee keer genomineerd voor ‘Best Newcomer Label’ in de slechts twee jaar sinds hun start, heeft het opkomende label uit Bristol sinds het begin van hun reis alleen maar kwaliteit getoond. Transparent Audio heeft een familie van nieuwe, opkomende artiesten laten groeien die de afgelopen jaren met hen zijn meegegroeid. Het label brengt een showcase naar Simplon met vier van hun labelartiesten: Primitive Instinct, Spektiv, Felov en Yannons, terwijl ze ook de nieuwe ‘Deux’ EP van Primitive Instinct vieren op de verjaardag van het label en labeleigenaar Thomas. Dit gaat geweldig worden.