Bassface - Simplon

Bassface

Halogenix + Mind Theory + Torsion + M.C.W.

Za 11 Maart 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €14,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na het jaar goed te hebben afgetrapt in januari, is Bassface terug met een knal. Headliner van de tweede editie van het jaar is iemand die we al jaren bewonderen. Iemand die zichzelf heeft bewezen in alle vele stijlen van basmuziek die je maar kunt bedenken.

De in Londen gevestigde producer Halogenix staat al meer dan 10 jaar aan de top van het basspel. Door een aantal van de organisatie haar favoriete muziek te produceren die ooit is uitgebracht in het kader van de Ivy Lab-samenwerking met Saber & Stray, zijn de dingen naar een hoger niveau getild sinds het solo Halogenix-project de belangrijkste focus werd. Op ware Bassface-headliner-manier kan Halogenix het allemaal. Knallers uitbrengen op Critical Music & Hospital Records, soepele en diepgaande samenwerkingen met Noisia en Alix Perez, funky flips van je favoriete R&B-platen en af en toe een broken beats-actie op zijn Lordel-alias. Beter train je je bassfaces en bereid je ze voor op deze nacht, je hebt ze nodig.

Support komt deze editie van eigen bodem! Mind Theory komt met hun harde neurofunk de zaal afbreken, waar Torsion het over een andere boeg gooit en met diepe en funky liquid drum&bass om de avond te openen. M.C.W. zal als origineel Bassface crew lid tussendoor de stijlen aan elkaar breien in een setje waarvan je nooit weet wat je kan verwachten, behalve dan dat je het zeker niet wil missen!