Bassface - Simplon

Bassface

John B + Nymfo & more

Za 13 Januari 2024
Waar: Grote zaal Open: 23:55 - 05:00 uur Aanvang: 23:55 uur Ticket: €14,- Deur: €14,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na het vieren van 10 jaar Bassface met hun grootste evenement tot nu toe, keert Bassface in 2024 terug met een andere knaller van een line-up. Terugkerend naar de hoofdzaal in Simplon, brengen ze twee iconische drum&bass-artiesten in de vorm van John B en Nymfo.

Als een van de meest iconische en unieke figuren in de drum&bass-scene, waar begin je met het uitleggen van wie John B is? Hij brengt al meer dan 25 jaar muziek uit, is de hoogst genoteerde DJ ooit in de DJ Mag Top 100, runt zijn eigen iconische label Beta Recordings en heeft enkele van de meest iconische tracks in drum&bass ooit uitgebracht op enkele van de grootste labels in de scene, zoals Metalheadz, Hospital Records, Creative Source en Formation Records. Dat alles, en we zijn nog niet eens begonnen over het dj’en. Sommigen herkennen John B misschien aan zijn excentrieke looks en aanwezigheid, zowel op het podium als in zijn succesvolle Twitch-streams, maar als je naar een van zijn shows bent geweest, weet je dat het een geweldige ervaring is, zelfs met je ogen dicht. Het is moeilijk om zijn sets te categoriseren, omdat ze zowel helder en vrolijk kunnen zijn als hard, donker en diep, net als zijn discografie laat zien. John B heeft uitstekend werk geleverd door meer dan 25 jaar relevant te blijven, gewoon door te doen waar hij het beste in is: iets anders dan anderen.

Met Nymfo brengen we een van de beste producers van Nederland binnen en we zijn super enthousiast. Als je al lange tijd een bezoeker van Bassface bent, herinner je je misschien dat Nymfo langskwam toen we net naar Simplon waren verhuisd. Er is veel veranderd aan beide kanten sindsdien en het is de hoogste tijd dat we het opnieuw doen! Nymfo heeft muziek uitgebracht op enkele van onze favoriete drum&bass-labels, zoals Metalheadz, CIA, Spearhead, Dispatch en RAM Records, en niet te vergeten zijn eigen recentelijk gestarte label LFLF (dat ook een thuis is voor Bassface-vrienden Dava en Felov!). We zijn enthousiast om te horen waar de toekomst van zijn label en zijn muziek naartoe gaat, en we zijn er vrij zeker van dat het geweldig zal zijn!

Support komt van ervaren DJ’s uit Groningen, Pacify en Bikkelneck, evenals de Bassface Crew.