Bassface Invites High Tea Music - Simplon

Bassface Invites High Tea Music

T & Sugah + Zazu & more

Za 9 Juni 2018
Waar: Kleine zaal Open: 23:59 - 05:30 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €11,- Deur: €12,50 Genre: Bass Leeftijd: 18+
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets

Bij Bassface proberen we onze avonden altijd nét een beetje anders te doen dan de rest. Bassface staat voor muziek die je niet op andere feestjes in het land hoort, een doordachte opbouw van de avond, een goeie sfeer en vooral de muziek van de toekomst. Een label dat daar in ons opzicht perfect in past is High Tea Music. Opgestart door de inmiddels welbekende T & Sugah en Zazu, pushen zij liquid en dancefloor drum&bass gecombineerd met een hoge dosis future bass.

Over de jaren dat wij Bassface georganiseerd hebben, hebben wij oneindig vaak de vraag gekregen of wij niet eens wat meer liquid drum&bass naar Simplon konden halen. Bij deze. Op deze avond hebben we een aantal van de tofste artiesten binnen het label uitgenodigd om in Simplon te laten zien wat ze kunnen!

T & Sugah
De jongens van T & Sugah zullen in Groningen inmiddels bekend zijn bij menig (drum&)bass liefhebber. Nog vorig jaar stonden ze het Dansen bij de Bus podium af te breken tijdens het bevrijdingsfestival en ook de Subsonic en Vera moesten er al eerder aan geloven. Wat betreft ons hoog tijd om ook Simplon aan dat lijstje toe te voegen. Met releases op Liquicity, Hospital Records, Viper en RAM Records is T & Sugah een act die we inmiddels binnen de grote jongens van de drum&bass wereld mogen noemen en we zijn dan ook erg blij dat we hun label mogen verwelkomen in Simplon.

Sektor & Subsequent
De die-hard fans van Bassface herinneren het zich misschien nog: een jaar of twee geleden stonden deze mannen al op een Bassface x Submerge editie in een geliefde kelder aan de grote markt, samen met onder andere de Russische EastColors en wát een feestje was dat. Als organisatie en residents van Spektrum XL organiseren deze twee al feestjes sinds wij van Bassface nog niet eens wisten hoe we feestje spelden. En dat doen ze dan ook al jaren met succes: onlangs boekten zij nog onze Groningse helden Noisia en Ivy Lab op hun Koningsnacht feestje. Ook op het gebied van produceren zitten deze jongens niet stil en releasten ze zowel samen als los van elkaar op Fokuz Recordings, Liquicity en natuurlijk op High Tea Music.

Zazu
Mochten de die-hards die we zojuist noemden nog meelezen dan wisten zij misschien ook wel dat Zazu er op de wilde avond met EastColors ook bij was. Het schijnt zelfs dat er nog een filmpje op het internet rondgaat waar hij met intense passie BASSFACEEEEE schreeuwt. We konden het natuurlijk niet maken om hem dan niet nog een keer uit te nodigen. Ook zijn tracks zijn niet onopgemerkt gebleven en zijn dan ook gereleast door onder andere Liquicity, Soulvent en High Tea.

Bassface Crew
De jongens van Bassface zullen deze avond twee keer een mega 5-mans b2b uitoefenen. Aan het begin van de avond zullen zij een mengsel van dubstep, trap en andere gekke beats voorschotelen en wanneer er aan het eind van de avond nog enkele mensen op survival instinct in de zaal staan zullen zij deze proberen weg te jagen met een flinke portie drum&bass. Verwacht twee setjes met alles waar Bassface voor staat: dansbaar, vreemd, vaag, een beetje vies maar toch ontzettend lekker.