Bare Jams - Simplon

Bare Jams

+ Starfish

Vr 8 Juni 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €8,50 Deur: €8,50 Genre: Pop / Funk
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. service kosten
Koop tickets
Links

Upbeat fun lovin collectief Bare Jams uit Engeland komt naar Simplon! Ze beschrijven zichzelf als poppy-funk met een stiekeme vleug reggae en ska. Hun vrolijke ritmes worden bijgestaan door catchy lyrics over het dagelijks leven, feestjes, hun huiskabouter, de hokey-cokey, maar soms ook over politiek en andere serieuze zooi.

Bare Jams heeft al als support het podium gedeeld met Will & The People, La Pegatina, Natty, By The Rivers en vele anderen. Ook stonden ze op festivals als Surfana, Kadepop en The Life I Live, en speelden hun eerste headline clubshow in de Melkweg. Dit deden ze allemaal met de EP ‘Cold Treats’. Hun nieuwe EP ‘Tree Words’ wordt binnenkort na lang wachten eindelijk uitgebracht, waarmee ze een headline club tour doen door Nederland voor oude en nieuwe fans. Je wil hun biologisch en vers gebrouwen party vibes zeker niet missen!

Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae nemen de vier jongens van Starfish je direct mee naar het strand. Met hun roots in de IJmond aan de Noord-Hollandse kust is dat ook niet zo gek. Deze guys ademen gewoon de zee en het zomerse strandleven, en weten dit om te zetten in een explosieve party waarbij de slippers door de lucht vliegen