Bare Jams - Simplon

Bare Jams

+ Kymara

Vr 9 September 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €11,- Genre: Pop / Funk
Koop tickets
Links

In 2019 stonden ze aan het begin van het nieuwe seizoen voor de tweede keer in de bovenzaal en wat was dat vet! De Britse band Bare Jams rekte de zomer een beetje uit en zorgde voor een geweldige sfeer. Dit jaar gaan de zes altijd goedlachse bandleden voor de derde keer bij ons optreden!

Ze gebruiken invloeden uit reggae, dub, soul en pop wat de band ongelofelijk vrolijk doet klinken. Hun debuutalbum kwam in 2020 uit en in corona tijden bleven ze doorschrijven en repeteren, dus ze zullen sowieso nieuwe nummers spelen! Met hun muziek bundelen ze het geluid van de zomer die jij nooit meer zal vergeten. Waan jezelf op een strand, festival of een park terwijl de zon schijnt en jij met een koud biertje danst op de frisse vibe van Bare Jams.

Deze zomer gaat de Nederlandse, in Brighton (UK) woonachtige zangeres Kymara mee op tour als supportact van Bare Jams. Sinds 2020 werkt Kymara gestaag aan haar carrière als opkomend artiest. Haar debuutsingle ‘You’ werd in dat jaar opgenomen in Spotify’s redactionele playlist Fresh Find: The Wave. Deze avond zal Kymara haar voorliefde voor intieme optredens met het publiek delen, waarbij ze met haar betoverende stem het ene adembenemende nummer na het andere zal laten horen.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 9 september 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.