Barbagallo (Tame Impala) - Simplon

Barbagallo (Tame Impala)

+ Banner.

Za 17 Februari 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Deur: €11,- Genre: Indie / Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

Uit het Franse Toulouse komt Julien Barbagallo, vooral bekend als de drummer van Tame Impala. In zijn soloproject hoor je duidelijk zijn Franse afkomst en deelt Barbagallo zijn voorliefde voor de rijke chanson cultuur van zijn vaderland. Het resultaat mag er zijn: zwierige Franse popsongs met folk en progrock invloeden die je doen verlangen naar een lange autorit tussen de champs de lavende.

Met Tame Impala speelde Julien op de grootste festivals wereldwijd. Barbagallo brengt hem naar meer intieme speelplekken. Zo maakte hij tijdens Eurosonic enorm indruk met zijn show in het Grand Theatre. Nu keert hij terug naar Groningen om zijn derde album te presenteren.

Support deze avond komt van songwriter Banner. uit Den Haag. Zijn muziek wordt gekenmerkt door creatieve fingerpicking. Banner. klinkt groots, sfeervol en organisch zonder zijn oprechtheid te verliezen. Invloeden zoals Ben Howard, Fink, John Martyn en Nick Mulvey zijn te horen, maar ook doet het denken aan Radiohead, Pink Floyd en David Sylvian. Een interessante combinatie!