BAHA GRATUL + DANI ANTAL - Simplon

Simplon UP:
BAHA GRATUL + DANI ANTAL

Do 18 Mei 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Grunge / Psychedelische Rock
Koop tickets
Links

Baha Gratul is een groots psychedelisch avontuur. De band waant zich door de diepste dalen en over de hoogste bergen van de psychedelische rock. Alle vormen van ruimte en tijd worden bewandeld. Bij momenten teder, maar altijd weer opbouwend naar een uitbarsting van kleur en geluid. Met inspiratie van onder andere King Gizzard en The Lizard Wizard, Psychedelic Porn Crumpets en Altin Gun neemt de band je mee op een vliegend tapijt naar verre landen, om samen te storten op een wild avontuur.

Dani Antal is een psychedelische grunge soloartiest. Zijn muziek is een combinatie van dromerige, zwoele melodielijnen en rauwe pakkende riffs en begeleid je op een reis langs woestijnen, stranden, jungles en steden. In 2015 vertrok Dani naar Australië, waar hij in de straten en kroegen van onder andere Perth, Darwin en Melbourne zijn muziek aan de man bracht.
Na zijn terugkeer naar Nederland kwam Dani In Amsterdam terecht en daar bundelde hij zijn krachten met andere muzikanten. Zo ontstond de formatie: Dani Antal & The Musos. Na eerder dit jaar al in voorprogramma van Wolfmother gespeeld te hebben, is het nu tijd voor Groningen. Met een nieuwe EP getiteld Zwaef komt hij samen met The Musos de bovenzaal laten zien wat hij in zijn mars heeft.