AWKWARD i - Simplon

AWKWARD i

+ Nele Needs A Holiday (solo)

Za 19 Mei 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Deur: €11,- Genre: Folk / Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

Een singer-songwriter van formaat! Na vijf jaar heeft muzikant, componist en songwriter Djurre de Haan eindelijk een nieuwe AWKWARD i plaat op de plank liggen: KYD. Hij kenmerkt zich door donkere teksten te combineren met uplifting muziek. Folk muziek, maar dan op zijn eigen manier.

Met Tim Knol als fotograaf zit je direct goed. AWKWARD i speelde al bij DWDD en op menig festival. We zijn dan ook erg benieuwd naar de nieuwe plaat! Onlangs verscheen de single Milkshakes Funnelcakes al. Een tragikomische reconstructie van vijf roerige jaren. In de clip was een glansrol weggelegd voor de New Yorkse straatkunstenaar Matthew Silver. Inmiddels werd er een tweede single uitgebracht.

Support deze avond komt van Nele Needs A Holiday. Op het podium wordt Nele vergezeld van een veelkoppig monster bestaande uit zes hyper getalenteerde vrouwen, een onflatteus catsuit annex ruim tepak, en een melkweg aan kwetsbaarheid.

Elk optreden wordt live gestreamd naar alle uithoeken van het universum. Menig ruimtewezen heeft zich al krom gelachen. Love Yeah, de tweede studioplaat van Nele Needs A Holiday, is een interplanetair en onromantisch conceptalbum over het thema der thema’s: De Liefde. Dit is een bijzondere band om de avond mee te openen!