Avi On Fire + The Howlin' - Simplon

Avi On Fire + The Howlin'

Za 10 Maart 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Deur: €11,- Genre: Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

Een avond waarin twee bands hun krachten bundelen voor een onvergetelijk geheel. AVI ON FIRE verkent de grenzen van de alternatieve indiepop; een frisse sound, gelaagde teksten verpakt in catchy songs die je nog dagen blijven achtervolgen. De eerste single verscheen in de zomer van 2016 en sloeg direct aan bij het luisterend publiek. In oktober 2016 was de band nog 3FM Serious Talent waarna zij een te gekke versie van het nummer ‘Pearls’ opnamen in de Gibson-Lounge. Als vervolg op de single verscheen in 2017 de debuut EP ‘WIN’.

The Howlin’ combineert soul, blues en alternatieve invloeden tot een moderne eigen sound, overgoten met een flinke dosis rauwe verleiding. Op hun EP ‘This Road’ die in 2016 verscheen kwam dit al naar voren. Live komt het geluid zelfs nog beter tot zijn recht.

Samen klimmen deze twee formaties naar een nieuw niveau, een explosieve avond vol bezieling, plezier en broeierige uitschieters. All in, 1+1=3. Kom het meemaken, en we garanderen dat je dansend, een beetje shaky en tintelend van top tot teen naar huis gaat.