Avi On Fire + Rilan & The Bombardiers + ATKD - Simplon

Avi On Fire + Rilan & The Bombardiers + ATKD

Za 11 Maart 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Deur: €11,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Jezelf eens een avondje trakteren op een fris programma? Dat kan! Op zaterdag 11 maart staan in de bovenzaal van Simplon drie bands die allen dubbel en dwars hun strepen al hebben verdiend. Na in 2015 zowel aan de Popronde deel te hebben genomen én op Eurosonic Noorderslag te hebben gespeeld, bundelen zij nu hun krachten om ieder hun eigen steentje bij te dragen aan een uniek heerlijk avondje indoors.

Rilan & The Bombardiers
Afkomstig uit een muzikaal nest werden diverse muzikale invloeden er bij Rilan met de paplepel ingegoten. Variërend van klassieke stukken tot rock & roll en van jazz tot Afrikaanse folk. Na de stap te hebben genomen om met zijn broer te gaan samenwonen slaat de spreekwoordeljke muzikale vonk echt over en begint hij met het verbreden van zijn muzikale horizon. Leren over melodiën en akkoordenschema’s zijn hierbij aan de dagelijkse orde. Onlangs heeft Rilan de laatste hand gelegd aan zijn debuut EP als Rilan & The Bombardiers. Zijn muzikale kleurenpalet is een eerbetoon aan het verleden, met een blik naar de toekomst!

Avi On Fire
Het nieuwste en eerste soloproject van Bram Wesdorp. Ervaring op het podium deed hij op als frontman van Neighbour Neighbour en als vast onderdeel van de band Yellow Grass. Zie Avi On Fire als alternatieve pop met een vleugje Foster The People. De eerste EP verscheen in de zomer van 2016 en sloeg direct aan bij het luisterend publiek. In oktober 2016 was de band nog 3FM Serious Talent waarna zij een te gekke versie van het nummer ‘Pearls’ opnamen in de Gibson-Lounge.

All The King’s Daughters
Tweelingzussen Nina en Laura Philips uit Haarlem vormen het muzikale duo All The King’s Daughters. Vier handen op twee buiken, dat is direct duidelijk! De zusjes zijn op muzikaal gebied verbonden met elkaar, deze connectie ontstond op jonge leeftijd toen de zusjes op de bijzondere basisschool, de Koorschool, werden klaargestoomd voor het leveren van muziek van hoge kwaliteit. Hun debuut-EP ‘Because I Wanted To’ verscheen in 2015 en het eerste volledige album staat op de planning om in oktober 2017 op de markt te komen. Bewapend met piano, gitaar en een tweestemmige harmonie waar je ‘U’ tegen zegt, zal de toekomst zeker veel moois in petto hebben voor de zussen.