Audio Adam - Simplon

Audio Adam

+ WANTON

Vr 17 Mei 2019
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €8,- Deur: €8,- Genre: Rock / Pop
Koop tickets
Links

Na een korte stilte is indietrio Audio Adam weer back on track. De van oorsprong Groningse band is terug met de catchy single ‘Emma Watson’, een fijn voorproefje van het derde studioalbum ‘3’ dat in maart is uitgekomen. Het album is geïnspireerd op het vaderschap en de mooie dingen in het leven; een uitgesproken positieve vibe.

Met het nieuwe album ‘3’ bekroont Audio Adam een mooie reeks: het begon met de titel 3FM Serious Talent, waarna ze o.a. op tour gingen door Nederland, UK, en Paradiso uitverkochten. Bij een nieuw album hoort een nieuwe sound, verwacht frisse, energieke doch persoonlijke indie songs gebracht door drie mannen die al negen jaar samen op het podium staan.

De support zal verzorgd worden door WANTON, een herkenbare Nederpop band met een lekkere rocksound. Met behulp van een succesvolle crowdfunding bracht WANTON zijn titelloze debuutalbum begin april uit in een uitverkocht en dolenthousiast MartiniPlaza te Groningen. De Groningse formatie rondom singer-songwriter Wim Beukema rockt, maar zet met zijn poëtische teksten ook aan tot denken. ‘Elk liedje heeft zijn eigen verhaal, die voor iedereen op een eigen manier te interpreteren is. Door meer over mezelf los te laten probeer ik een verbinding te leggen met onze luisteraars.’