Áslaug - Simplon

Áslaug

Za 10 September 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €13,50 Genre: Pop
Koop tickets
Links

De IJslands-Nederlandse songwriter Áslaug verscheen in 2019 bijna uit het niets in de wereldwijde muziekscene. Haar debuutsingle ‘Take From Me’ heeft de muziekindustrie positief verrast, ontving landelijke radio-airplay in heel Nederland en kreeg plaatsingen in belangrijke internationale playlists op verschillende streaming platforms. Vervolgens werd ze uitgeroepen tot één van de populairste acts van Popronde 2019, werd ze Deezer Next Artist en ook 3FM Talent. Met een prominente plek op Eurosonic Noorderslag en met een volgeboekt voorjaar in 2020, waren fans razend enthousiast om Áslaug live te zien. Echter, verstoorde de pandemie deze plannen.

Fast forward naar 2021 en Áslaug is veranderd in een sterke en zelfverzekerde vrouw die zichzelf volledig opnieuw heeft uitgevonden. Het afgelopen jaar heeft ze onvermoeibaar gewerkt aan haar tweede EP ‘Thirst’, waarin ze elektronische popmuziek op een meer analoge manier benadert. ‘Thirst’, mede geproduceerd door haarzelf, is een perfecte uiting van Áslaugs talent en kenmerkt daarmee een gloednieuwe start van haar carrière.

In september zal Áslaug het podium weer betreden. Samen met haar vierkoppige band zal ze de alternatieve popsongs van zowel haar nieuwe EP ‘Thirst’ als van haar debuut EP ten gehore brengen. Een show waarin Áslaug’s vele identiteiten voorbij zullen komen. Fragiliteit en weerbaarheid in de vorm van dromerige melodielijnen, vocale meestemmigheid en dynamische drumpartijen.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 18 december 2021 naar 10 september 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.