Ares - Simplon

Ares

+ Gil & Megas

Vr 20 Oktober 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Let op: Dit event heeft al plaats gevonden.

De afgelopen vijf jaar heeft rapper Ares niet stil gezeten. Hij bracht vanaf 2012 maar liefst zeven EP’s en een volwaardig debuutalbum uit. Daarnaast deed hij mee aan verschillende wedstrijden, waaronder ‘The Next MC’ van BNN en de Grote Prijs van Nederland. De verwachtingen voor debuutalbum ‘Road Trip’ dat in 2014 uitkwam waren hoog en die maakte hij zonder meer waar. Zowel 3voor12 als OOR riepen de rapper uit tot één van de beloftes van dat jaar.

Als een primeur in de Nederlandse rap-scene besloot Ares in 2015 een korte film te maken rondom zijn EP ‘Alleen In De O’, die hij volledig zelf realiseerde. Na een kleine tour was het weer tijd de studio in te duiken en volgde de EP ‘Beter Niet Dood’ met een gelijknamige tour. Eind maart kwam zijn tweede volwaardige album genaamd ‘Prins’ uit. Het album staat voor de groei die Ares heeft doorgemaakt de afgelopen jaren. Met dit lekkere album ging hij in het voorjaar al op tour en komt hij na de zomer terug voor een vervolgtour. Op 20 oktober staat hij in Simplon en belooft het met al die ervaring een vette gig te worden.

Support komt van Gil & Megas. Ze staan bekend om hun frisse en catchy sound. De sound is samen te vatten als Topline, een mix van Hiphop en Pop. Uiteenlopend van rap tot dansbare tracks. Dit toonaangevende Tilburgse duo heeft al een aardige naam opgebouwd met de EP-releases ‘Dertien Hoog’, ‘JUICE’ en single Wankelen.