Ares - Simplon

Most Wanted Tour
Ares

Za 9 Maart 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €13,50 Deur: €13,50 Genre: Hiphop / Trap / Soul
uitverkocht
Links

Ares (Rens Ottema, 1995) is een veelzijdige artiest en kunstenaar die bekend staat om zijn eigenzinnige muziek en unieke stijl. De geboren en getogen in Oosterhout, begon deze rapper, producer en zanger al op zeer jonge leeftijd en heeft een naam gemaakt als onafhankelijke artiest met een eigen geluid. Voor zijn aanstaande ‘Most Wanted Tour’ kiest de rapper ervoor om de kleinste zalen van Nederland aan te doen. En zo komt hij op 9 maart naar Simplon, en dan niet naar de Grote, maar de knusse Bovenzaal! Een ideale kans om deze rapper in kleine setting te zien.

Al op zestienjarige leeftijd schopte de Oosterhoutse rapper het tot de finale van BNN’s The Next MC en bracht zijn muziek uit via het gerenommeerde label Top Notch. Ook deed hij mee op het New Wave album. Toch koos hij zijn eigen pad als onafhankelijke artiest: naast zijn muzikale creaties, runt hij ook een eigen muzieklabel en kledinglijn die vernoemd is naar het netnummer van zijn thuisstad (162) en is hij betrokken bij het regisseren van zijn eigen videoclips.

De muziek van Ares neemt de luisteraar mee op een reis door persoonlijke en diepgaande thema’s. Hij verkent onderwerpen als het vinden van rust in het hoofd en de ziel, het omarmen van complexiteit en het zoeken naar evenwicht tussen tegenstrijdige aspecten van de persoonlijkheid. Zijn muziek varieert van hiphop en trap, maar bevat ook invloeden van soul, jazz en synthesizers zoals te horen op zijn laatste album ‘Wavyman -Live From Mars.’ Zijn nieuwste ‘Most Wanted’ project is veelbelovend, en we zijn benieuwd naar wat hij naar onze kleinste zaal zal brengen!

Tickets vanaf 27 oktober om 10:00u verkrijgbaar.