Ares - Simplon

Ares

+ Joël Domingos

Sa 27 October 2018
Location: Grote zaal
Open: 20:00 - 23:00
Start: 20:30
Presale: € 13,50

Genre: Hiphop

Presale information: Prijzen incl. €1,- servicekosten
sold out
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Jarenlang wordt Ares al gezien als een van de grootste talenten van de Nederlandse hiphopwereld. De rapper wordt gekenmerkt door vlotte drums, snerpende synthesizers en regelmatig een duistere ondertoon. Zijn teksten vallen op door zijn eerlijke houding, zonder te pochen en komt nuchter over.

Ares heeft de afgelopen jaren talloze veelbeluisterde EP’s uitgebracht en een debuutplaat. Als een primeur in de Nederlandse rap-scene besloot Ares in 2015 een korte film te maken rondom zijn EP ‘Alleen In De O’, die hij volledig zelf realiseerde. In 2017 kwam zijn tweede volwaardige album genaamd ‘Prins’ uit en zijn nieuwste single ‘Russian Spies’ is net uitgebracht. Daarnaast deed hij mee aan verschillende wedstrijden, waaronder ‘The Next MC’ van BNN en de Grote Prijs van Nederland. Hij heeft dus zeker niet stilgezeten. Ares heeft al eerder opgetreden in de uitverkochte kleine zaal hier in Simplon, deze keer komt hij een vette gig geven in de grote zaal!

De Nederlands-Kaapverdiaanse zanger, rapper en producer Joël Domingos zal het voorprogramma voor rekening nemen. Zijn sound is te omschrijven als popmuziek met invloeden van r&b, soul en hiphop; muzikale, soulvolle en warme toetsenpartijen gaan perfect samen met zijn pure en oprechte teksten. In 2017 debuteerde hij als soloartiest met de Lullaby EP, een EP vol zelfgeproduceerde melodieën en sfeervolle zangkoortjes die tekenend zijn voor zijn kleine en persoonlijke liefdesliedjes. Die nummers werden later voorzien van live instrumenten en kregen daardoor weer een hele andere sound mee.