APEX III - Simplon

APEX III

A.M.C ft. MC Phantom & more

Za 2 December 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €16,- Genre: Drum & Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

APEX keert op 2 december 2023 terug met een energieke editie als nooit tevoren!

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol Drum & Bass-munitie van hoog kaliber, een opwindende sfeer en een onwerkelijke line-up van getalenteerde artiesten die je zullen laten verlangen naar meer!

A.M.C ft MC PHANTOM

Entertainer, technisch vakman, levenslange student drum & bass, nauwgezette grafter; A.M.C vertegenwoordigt en belichaamt precies wat nodig is om in de jaren 2020 in het DJ-premierschap te opereren.

Drievoudig Beste DJ-winnaar in de Drum&BassArena Awards 2019-2021, bekend om zijn messcherpe vierdeksoptredens en fysieke, gepassioneerde mixstijl; Alex Mark Calvert heeft sinds zijn tienerjaren elk levend, ademend moment van zijn focus, aandacht en eetlust in drum & bass geïnvesteerd om een van de meest invloedrijke en zeer gerespecteerde artiesten in zijn vakgebied te worden.

Samen met een van de meest indrukwekkende MC’s op het circuit, MC Phantom, die al meer dan tien jaar op enkele van de grootste drum-‘n-bass-locaties optreedt en bekend staat om zijn podiumpresentatie naast A.M.C!

CVDP x JANNOV b2b SPECTRIV

Bekend om hun energieke b2b-optredens, nodigden we CVDP en Jannov uit om samen met onze eigen resident Spectriv op het podium van APEX een van hun keiharde sets af te leveren die je van begin tot eind in beweging houdt!

Het duo uit Amsterdam heeft de podia van Rampage Open Air, Korsakov, Skamele en nog veel meer al op zijn kop gezet met hun opwindende 180,3 BPM-sets en onberispelijke trackselectie, dit is absoluut de juiste keuze voor 2 december!

Combineer dit met Spectriv, iemand die gepassioneerd is over wat hij doet en enorm geniet van het optreden en het creëren van de harde neurofunk-sound waar we allemaal van houden, en dit wordt een b2b om nooit te vergeten!

CAUZION b2b SAINT GREY

Omdat we de wereld vele malen hebben laten zien waartoe ze in staat zijn met hun geweldige b2b-sets, was het een no-brainer voor ons om Cauzion en Saint Grey opnieuw te vragen om hun ongeëvenaarde vaardigheden en kunstenaarschap samen te demonstreren tijdens onze derde editie.

Na op veel naamswaardige evenementen te hebben gespeeld, voelen ze zich samen meteen thuis in de dj-booth en vooral Saint Grey is niet verlegen om af en toe de microfoon op te pakken!

MANDRAGORE VJ

Mandragore VJ brengt zijn ongeëvenaarde visuele expertise mee om jouw ervaring op de dansvloer te verbeteren.

Wees dus voorbereid om betoverd te worden terwijl hij zijn magie weeft en de sfeer verlicht met zijn geestverruimende, glitchy en visuele 3D-uitvoeringen.