APEX II - Simplon

APEX II

Teddy Killerz + Cauzion b2b Saint Grey & more

Za 27 Mei 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €16,- Genre: Drum & Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

APEX is terug! Het is zover, hoofdstuk 2 is gearriveerd! De eerste editie met Gladde Paling & Noisecrew was in slechts tweeënhalve week uitverkocht. Simplon presenteert wederom een avond vol de lekkerste en hardste drum&bass met een knallende internationale headliner, lokale talenten en natuurlijk eigen resident dj’s.

Teddy Killerz
Teddy Killerz heeft sinds hun oprichting voortdurend grenzen overschreden en heeft een formidabele discografie behaald met een wijdverspreide reeks releases op legendarische labels zoals Ram, Vision, Eatbrain, UKF en nog veel meer. Met optredens op zak op feesten en festivals als Rampage, Let It Roll en Mysteryland, zijn we er trots op dat APEX aan die lijst is toegevoegd. Je kunt het je nauwelijks voorstellen, maar als je Teddy Killerz niet kent, wees dan voorbereid op een absolute overname van de dansvloer.

Cauzion b2b Saint Grey
Met een maandelijkse residency op Ongehoord meerdere uitnodigingen voor Relate Radio, nodigde resident DJ Saint Grey Cauzion uit voor een old school b2b die we al lang niet meer hebben gezien! Cauzion bewees zichzelf door de jaren heen door de line-up te delen met The Clamps, Dieselboy, AMC en Thrasher. Een grote variatie aan muziek draaien bij PRPSCT Groningen, Washok en de Raving Panda podcasts.

Spectriv
Als Simplon meubel is resident Spectriv een bekende in de scene met meer dan 10 jaar ervaring achter de draaitafels. De vorige keer sloopte hij de plek aan het einde van de nacht. Deze keer zal hij je opwarmen voor de Teddy Killerz!

Yannons
Met meer dan tien jaar residency bij Bassface en releases op @TransparentaudioUK & EKOU Recordings heeft Yannons nauwelijks introductie nodig in de Groningse drum&bass scene. Zijn debuut-EP ‘Gila Monster’ kreeg brede steun van enkele van de grootste namen in de scene zoals Bredren, Bladerunner, Klinical & Arkaik. Het gerucht ging dat hij heel veel diepe en donkere muziek op komst heeft.