Another Now - Simplon

Another Now

+ UNDAWN

Vr 24 Mei 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €15,- Genre: Metal
Koop tickets
Links

Another Now is een alternatieve metal band uit Eindhoven, geïnspireerd door bands als Crystal Lake, I Prevail, Spiritbox en ERRA. Kenmerkend voor het geluid van Another Now is hun twist aan een dynamische metalcore basis met elektronische beats en een verrassende mix van stijlen en genres als techno, hardstyle en deathcore. Met hun frisse combinatie van stijlen, een meedogenloze tornado van beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën, maakt Another Now muziek voor een breed doch avontuurlijk metal publiek.

2019 markeerde het begin van deze band, die in dat jaar de dubbelsingle ‘Lotus/Echoes’ uitbrachtten. Die landde zo goed, dat de band het voorprogramma mocht doen van Ice Nine Kills in de Melkweg. Optredens op Jera on Air, Popronde en Submitfest volgden. Wat ook volgde, was hun eerste album OMNI, die goed werd ontvangen door critici.

Vorig jaar kwam de band mee als support voor I Am King, dit jaar staan ze met hun eigen show in onze Grote Zaal om hun tweede album HEX te presenteren. die in mei uitkomt! HEX markeert het krachtigste punt van hun repertoire, waarbij grenzen worden verlegd met intense drums, verpletterende riffs, futuristische ambiance en de breedste variatie aan screams die de band tot nu toe heeft laten zien. Dat belooft veel goeds!

Al meer dan 15 jaar brengt UNDAWN een levendige storm van alles wat metalcore te bieden heeft, en nog veel meer. De vier ‘brothers from other mothers’ creëren een thuis voor hun publiek. In een wereld vol obstakels moedigen hun krachtige teksten je aan om je eigen overtuigingen te doorbreken, actie te ondernemen in het leven en je levenslessen met een positieve mindset aan te gaan.