ANBU (geannuleerd) - Simplon

ANBU (geannuleerd)

Late Show

Vr 19 Maart 2021
Waar: Grote zaal Open: 21:30 - 23:00 uur Aanvang: 22:00 uur Ticket: €14,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Door de aanhoudende corona maatregelen is de gehele tour van ANBU geannuleerd. Ze hopen weer op het podium te staan als de omstandigheden daarvoor beter zijn. 

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Ze produceren hun eigen muziek, schieten hun eigen clips en maken zelfs hun eigen kleding. En dat alles in een tempo waar de hedendaagse gevestigde orde nog een puntje aan kan zuigen. We hebben het over ANBU. De youngboys komen uit Venlo, brengen de dikste nummers en maken van elk optreden een enorme turn up.

Als er bij de naam ANBU geen lichtje begint te branden doet ‘Barkie Op Zak’ dat wel. Deze dikke hit zorgde voor veel exposure en miljoenen streams. Festivals als Lowlands en WOO HAH! klopten snel bij ze aan en daarna werd het wat stiller. Ze gingen zich focussen op soloprojecten en hun eigen sound. Dit heeft zeker niet slecht uitgepakt, want ze zijn keihard teruggekomen en doper dan ooit!