ANBU - Simplon

ANBU

Late Show

Vr 19 Maart 2021
Waar: Grote zaal
Open: 21:30 - 23:00 uur
Aanvang: 22:00 uur
VVK: € 14,-

Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Door de aanhoudende maatregelen vanwege het coronavirus kan het concert van ANBU niet in reguliere omstandigheden plaatsvinden. Het concert wordt verplaatst naar vrijdag 19 maart 2021, waarbij we twee shows op een avond organiseren. Volledig corona-proof, het wordt een seated concert met max. 40 mensen per show. Kaartkopers hebben per e-mail bericht gehad om een tijdslot naar wens uit te kiezen.


Ze produceren hun eigen muziek, schieten hun eigen clips en maken zelfs hun eigen kleding. En dat alles in een tempo waar de hedendaagse gevestigde orde nog een puntje aan kan zuigen. We hebben het over ANBU. De youngboys komen uit Venlo, brengen de dikste nummers en maken van elk optreden een enorme turn up.

Als er bij de naam ANBU geen lichtje begint te branden doet ‘Barkie Op Zak’ dat wel. Deze dikke hit zorgde voor veel exposure en miljoenen streams. Festivals als Lowlands en WOO HAH! klopten snel bij ze aan en daarna werd het wat stiller. Ze gingen zich focussen op soloprojecten en hun eigen sound. Dit heeft zeker niet slecht uitgepakt, want ze zijn keihard teruggekomen en doper dan ooit!