Anaal Nathrakh - Simplon

Anaal Nathrakh

+ VVOVNDS + Suffering Quota

Do 3 November 2016
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:15 uur Ticket: €12,50 Deur: €14,50 Genre: Metal
Koop tickets
Links

De Britse compromisloze legendes van metalband Anaal Nathrakh brengen een mix van blackmetal, deathmetal en grindcore. Dat doen ze hard, snoeihard. Met een nieuw album op de planning keren de heren na bijna twee jaar terug naar Simplon.

Alweer 17 jaar geleden begonnen Mick Kenney en vocalist David Hunt de band met slechts een enkel bestaansrecht: als soundtrack voor de apocalyps. De muziek van Anaal Nathrakh is een uiting van het kwade, de haat en het geweld in deze wereld. Met schreeuwende vocalen, snoeiharde gitaren en gecontroleerde chaos weet het duo pure angst te manifesteren. 

Support komt van VVOVNDS en Suffering Quota. VVOVNDS is een jonge Belgische punk- en hardcoreband. Ze klinken agressief, krachtig en explosief. Het debuutalbum ‘Descending Flesh’ kwam dit jaar uit via het Limburgse label Hypertension Records. De Groningse band Suffering Quota maakt grindcore en gaat al een aantal jaren mee. Vorig jaar kwam er een nieuwe zanger bij de band, dus verwacht een hoop nieuwe nummers.

Timetable
20:15 – 20:45 Suffering Quota
21:00 – 21:45 VVOVNDS
22:00 – 23:00 Anaal Nathrakh