AIDition - Simplon

AIDition

Inge Van Calkar + Vera's Charm + Hans Hannemann & more

Za 9 Juni 2018
Waar: Hele pand Open: 19:00 - 01:00 uur Aanvang: 19:30 uur Ticket: €16,- Deur: €16,- Genre: Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Van de beste Groningse artiesten genieten EN een goed doel steunen? Dat is AIDition! AIDition is een actie voor Stichting EducAIDed, een stichting uit Groningen die zich inzet voor beter onderwijs in ontwikkelingslanden. In 2018 steunen we een onderwijsproject in Oeganda.

Afgelopen jaar bestond EducAIDed 10 jaar en dat vieren we met dit spetterende festival in Simplon. De bevestigde namen zijn: Inge van CalkarHans HannemannVera’s CharmShabby CabsKill Your Darlings, Cutting Grass , Bren Roos (feat. Marvin, voormalig Makebelieve), Ruth, en Ingo The Gringo.

We feesten door tot in de kleine uurtjes met onze mystery act. Het dak gaat er gegarandeerd af!

Onderwijs in Uganda
EducAIDed ondersteunt in 2018 partnerorganisatie NIRP bij de bouw van klaslokalen, sanitaire voorzieningen en training voor docenten in sociaal-emotionele signalering en ondersteuning van getraumatiseerde kinderen in Uganda. Het doel is dat deze kinderen ook zo goed mogelijk onderwijs kunnen (blijven) volgen en passende begeleiding en behandeling krijgen.

EducAIDed zamelt in 2018 geld in voor het verbeteren van onderwijs aan de meest kwetsbare kinderen in Kigamba. Samen met NIRP willen we het volgende realiseren:

– Bouw van 5 klaslokalen in de Kigamba Basisschool;
– Bouw van sanitaire faciliteiten in de Kigamba Basisschool;
– Trainen van 50 docenten van 25 basisscholen in psychosociale vaardigheden (PSS).