AFGELAST: Deeperfect Kingsnight - Simplon

AFGELAST: Deeperfect Kingsnight

Di 26 April 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 06:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €15,- Deur: €16,- Genre: Techno Leeftijd: 18+
Links

AFGELAST
Helaas hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om de Deeperfect Kingsnight vanavond te annuleren. Dit besluit is oprecht met pijn in ons hart en komt door een combinatie van factoren, waarbij een tegenvallende kaartverkoop en heftige koorts van headliner Stefano Noferini de doorslag gaven. We kunnen op deze manier niet het toffe feest geven wat we voor ogen hadden. Wel willen we alvast graag mededelen dat we er druk meebezig zijn om dit feest met dezelfde line-up naar een andere datum te verplaatsen. 

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht bij onze voorverkoopadressen kunnen hiervoor mailen naar pr@simplon.nl. We hopen jullie snel weer terug te zien bij een van onze andere evenementen! Onze excuses!

————–

Koningsnacht wordt dit jaar in Simplon groots gevierd met een techno avond! Deeperfect-oprichter Stefano Noferini komt met een selectie van de beste Nederlandse tech-house & techno. Vanuit Groningen biedt het House Couture collectief muzikale ondersteuning.

Reinier Zonneveld, een van Deeperfect’s protégés, komt Noferini vergezellen en gaat momenteel als een speer met releases op bijkans alle vooraanstaande labels in de techno, waaronder op Deeperfect zelf. JSPR, die tegenwoordig ook o.a op Richie Hawtin’s Minus-label releases uitbrengt, zal de opmaat vormen voor Reiniers sfeervolle sound in de zaal. 

De wereldreizigers van Kamara brengen hun unieke techno-sound waarmee ze onder andere officiële remixes door Carl Cox kregen het afgelopen jaar. De mannen van House Couture zullen met hun uitgebalanceerde selectie aan residents de zaal openen.

Line-up:
Stefano Noferini

Reinier Zonneveld
JSPR
Kamara
House Couture Residents