Add Me + Yoram Zeil + Chris Pinto - Simplon

Add Me + Yoram Zeil + Chris Pinto

Simplon UP Dance

Do 22 Oktober 2015
Waar: Kleine zaal Open: 23:00 - 04:00 uur Aanvang: 23:00 uur Deur: €3,- Genre: Techno Leeftijd: 18+
Links

Gratis entree voor 00:00 uur!

Na de succesvolle feesten op donderdag met Indigo en Residency in oktober hebben de techno liefhebbers in Groningen Simplon op de donderdagavond gevonden. Op donderdag 22 oktober is het tijd voor een volgende avond in dit rijtje en de Argentijnse techno live-act Add Me komt langs!

Met onuitwisbare shows in Subsonic en tours door heel Europa op hun CV zijn de heren van Add Me absoluut niet te missen voor de breed georiënteerde techno liefhebber van melodieus tot het stevige werk. Agustin Delbosco en Maxi Elizalde sleuren de zaal mee in hun muzikale reis. Deze vergeet je niet!

Opener van de avond komt uit Amsterdam en is hun goede vriend Yoram Zeil. Hij komt mee om zijn visie op techno te laten horen en getuige Yoram’s vele producties is hierbij de kwaliteit immer hoogstaand en de sound vernieuwend.

Uit Groningen (en oorspronkelijk net als Add Me uit het exotische Zuid-Amerika) is Chris Pinto de man die de lokale techno belangen vertegenwoordigt. Een duistere, dansbare en pakkende sound is zijn kenmerk en qua producties heeft ook Chris de laatste tijd zeker niet stilgezeten.