a balladeer (solo) - Simplon

a balladeer (solo)

+ Tolls

Za 29 September 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €9,- Deur: €9,- Genre: Singer / Songwriter
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

In het najaar doet singer-songwriter Marinus de Goederen, beter bekend als a balladeer, een tour langs de leukste muziekcafés en kleine zalen van Nederland. Tijdens deze show komt de nadruk op zijn verhalende liedjes te liggen en in onze bovenzaal komen zijn subtiele en gevoelige songs het beste tot zijn recht. Nieuw werk zal worden afgewisseld met a balladeer klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’.

In het verleden won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album ‘Where Are You, Bambi Woods?’ (2008) leverde een Edison nominatie op en debuutsingle ‘Swim With Sam’ staat al tien jaar in de Top 2000. Begin vorig jaar bracht Marinus de Goederen de single ‘Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice. Zijn anti-kerstalbum ‘December’ verscheen eind 2017 en werd met crowdfunding gefinancierd, dit bedrag was binnen drie dagen bij elkaar door zijn trouwe fanbase. Kortom, je kunt wel zeggen dat het goed gaat met zijn carrière!

De support act zal verzorgd worden door TollsDeze singer-songwriter brengt zijn publiek tot zwijgen en dat is niet vreemd. Volgens 3voor12 is Tolls een interessante verrassing die de aandacht van zijn publiek met een glimlach weet te pakken. Geboren op een woonboot in Amsterdam, heeft singer-songwriter Tolls de golving van het water meegekregen met zijn luistermuziek met indie en pop-invloeden.