Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Bob Koomen + Zuva Martens & more

Wo 21 Februari 2024
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,51 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight. Met deze avond:

Bob Koomen
Bob Koomen is een van de opkomende talenten van de Comedytrain in Amsterdam. De laatste jaren heeft hij veel podium-ervaring opgedaan in het Toomler de thuishaven van de Comedytrain. Nu is het tijd om de vleugels uit te slaan en zijn comedy ook eens te laten zien in de rest van Nederland. Deze bizarre en droge comedian laat je contineu verrassen. Kom langs en ontdek die unieke comedy-talent.

Zuva Martens
Zuva Martens is de Afro Comedian van Nederland. Zuva speelt Engelstalig en daar heeft hij het al ver mee geschopt. Zo speelde hij o.a. in the Comedystore in London en was hij te zien op het Utrechts internationaal Comedy Festival in TivoliVredenburg. Zijn humor gaat veel over observaties en alles waar hij tegen aan loopt in zijn leven. Zuva Martens is een Engels toppertje, lachen dus!

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de the Roasts op ComedyCentral. Daarnaast is Wilko Terwijn oprichter van de podcast Randje Buitenspel.

Tom Sligting
Tom is één van de eerste comedians in Nederland. Deze  geboren komiek met Amsterdamse tongval heeft heel wat vlieguren gemaakt op verschillende podia door het land. Tom heeft een meesterlijke mimiek en een zeer vlotte babbel. Elke keer is het een feestje als Tom in de line-up staat bij Comedytunes.