Jadi D + Laurie Ann - Simplon

Simplon UP
Jadi D + Laurie Ann

Do 24 Oktober 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: R&B, Hiphop
Koop tickets
Links

Jadi D

In Jadi D’s muziek staat haar vrouwelijkheid centraal. Met haar betoverende stem en ontwapenende karakter weet de Nederlands-Marokkaanse zangeres je snel voor zich te winnen. Haar sound is een mix van alternatieve R&B met een excentriek randje, waarmee ze je meeneemt op haar healing journey. Ze wil laten zien dat je juist krachtig bent wanneer je je kwetsbaar durft op te stellen.

In 2021 was ze de meest geboekte Hip-hop/R&B-artiest tijdens de Popronde, waarna ze optrad bij onder andere Bevrijdingsfestival en ESNS24 in haar thuisstad Groningen. Over haar show in Simplon schreef 3voor12 Groningen: “Jadi belichaamt zowel in haar muziek als in de manier waarop ze op het podium staat de huidige tijdsgeest waarin zelfacceptatie, zelfliefde en inclusiviteit voor elk soort gender en lichaam voorop staat. Maar niet alleen deze boodschap maakt de show goed, ook haar stem is ijzersterk.” Met haar nieuwe liveshow met band, is Jadi D klaar om haar sound én boodschap aan iedereen te laten horen.

 

Laurie Ann

Laurie Ann is een 23-jarige muzikant uit Groningen. In haar muziek, beïnvloed door artiesten als KALEO en Aurora, verkent ze thema’s als het accepteren van de negatieve kanten van het leven en het hervinden van zelfvertrouwen.

Een energieke set die het publiek in beweging brengt; zo staan Bigbeefsauce, Exmore en Laurie Ann op het podium. De drie jonge muzikanten, afkomstig uit Friesland en Groningen, brengen een unieke mix van stijlen. Rapper Bigbeefsauce zet de toon met zijn Dutch/hiphop stijl, terwijl Laurie Ann met haar hypnotiserende melodieën en aanstekelijke dreampop-hooks elke track onvergetelijk maakt. Exmore, de man achter de draaitafel, voegt met live-instrumenten een onweerstaanbare vibe toe aan zijn dansbare muziek. Dit jaar traden ze op bij onder andere EM2, Kleine Prijs, HarFest en Noorderzon, en er staat nog meer op de planning. Het oogt moeiteloos op het podium. Met dans en een constante interactie met het publiek, voelt iedereen zich betrokken. De nummers gaan over het omarmen van de donkere kanten van het leven, liefde en vooruitkijken. Zoek je eigen Paradise bij Laurie Ann @ UP!