Palla d'Uovo - Simplon

Palla d'Uovo

Ofra + Made of Sugar

Vr 1 November 2024
Waar: Bovenzaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €15,- Genre: Italo / EBM / Electro
Koop tickets
Links

Palla d’Uovo is HET evenement voor alles wat met Italo, EBM en Electro te maken heeft! Na meerdere succesvolle evenementen in de stad in de afgelopen jaren, is het nu de eerste keer dat ze hun geluid naar Simplon brengen in een stomende clubavond op vrijdag 1 november.

Ze nemen de multi-getalenteerde Ofra mee, bekend als mede-oprichter van Operator Radio en haar label Yarrow Ballet, en de lokale ster Made Of Sugar!

Ofra

De in Rotterdam wonende Ofra deelt haar muziek graag, altijd en overal, of het nu gaat om een ​​intieme radioshow of een zwetende club nacht. Ze is een liefhebber van Wave, Electro, Acid, New Beat, EBM en Synthpop, maar ze heeft ook een zwak voor Punk en Shoegaze-muziek.

Door de jaren heen heeft ze, terwijl ze wereldwijd speelt, haar eigen rijke muziekpalet ontwikkeld als DJ curator. Ofra’s ogen en oren zijn extra alert bij het samenstellen van programma’s om artiesten en muziekliefhebbers met elkaar te verbinden. In 2017 was ze mede-oprichter van het in Rotterdam gevestigde online radiostation Operator en onlangs startte ze haar eigen label, Yarrow Ballet.

Made Of Sugar

Made of Sugar (ook bekend als Orsen Central) is een in Groningen geboren Nederlandse DJ met een brandende passie voor de diverse smaken van elektronische muziek. Terwijl zijn alias Orsen Central zich richt op de serieuzere kant van elektronische muziek, verkent zijn Made of Sugar-persona de zachtere aspecten ervan.

Zijn multi-genre selectie benadrukt verschillende stijlen, met name gericht op verschillende subgenres van House muziek en Breakbeat. Hij speelt ook regelmatig sets bestaande uit klassieke Italo-disco, Nu-disco en Belgische New Beat, wat zijn vele verschillende interesses laat zien.

Kaarten zijn nu online verkrijgbaar, dus zorg dat je de jouwe hebt voordat ze weg zijn!