Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Jeroen Pater + Oscar Smit & more

Wo 14 Mei 2025
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Jeroen Pater
Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland.  Zo behoorde hij onder andere  tot de Comedy Explosion.  Jeroen is een bezig bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

Oscar Smit
Oscar Smit (1993) is een Utrechtse jurist en comedian. Een combinatie die zorgt voor slimme grappen over de actualiteit die staan als een huis. En omdat hij een van de hardstwerkende comedians van het Comedyhuis is, heeft ie ook nog eens elke show nieuw en verrassend materiaal. En daar worden wij en het publiek erg blij van!

In 2019 haalde Oscar de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jury toen: “Oscar speelt knap in op de actualiteit, heeft een hoge grapdichtheid en een goede timing.” Daar kan het Comedyhuis alleen nog maar aan toevoegen: we gaan nog veel plezier aan deze jongen hebben!

Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat keer op keer aanslaat.  Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands.  Jacob is daarom een comedian die je geregeld kunt zien op een Comedytunes Comedynight.

Thijs kemperink
Sinds 2007 houdt Thijs zich bezig met stand-up comedy. Al vrij snel ontwikkelde hij een eerste avondvullend programma onder de naam ‘Achteraf bekeken’. Daarmee introduceerde Thijs zich bij vele regionale podia en maakte hij kennis met de theaterwereld.
Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Thijs tekende in 2013 een contract waarmee hij zich voor 10 jaar verbond aan het grootse festival van Nederland: de Zwarte Cross. Thijs is een comedian die elke zaal met zijn observaties naar zijn hand kan zetten.