Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Jacob Spoelstra + Wouter Monden

Wo 26 Maart 2025
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight. Met deze avond:

Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat keer op keer aanslaat.  Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands.  Jacob is daarom een comedian die je geregeld kunt zien op een Comedytunes Comedynight.

Wouter Monden
Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was  ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights.  Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste  optredens uit hun carrière.

Jasper Nieuwenhuis
Jasper Nieuwenhuis was leraar en is getransformeerd tot stand-up comedian. Het enige wat hij heeft overgehouden aan zijn tijd als leraar zijn hilarische verhalen die hij maar al te graag op het podium vertelt. Jasper is soms gort droog of keihard en daar komt hij altijd mee weg, want hij weet binnen no-time vriendjes te worden met elke zaal.

Felix Heezemans
“Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven.  Dat gaat van plakjes kaas t/m mensen op een cruiseschip. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven en dat maakt hem uniek. Felix is ook een vast gezicht van het Comedyhuis.