Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Roel C Verburg + Tom Montfrooy & more

Wo 18 December 2024
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight. Met deze avond:

Roel C Verburg
Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Op de radio was hij wekelijks te gast bij Giel Beelen in de Freaknacht en tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij o.a. op in Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht. Hij speelde naast twee avondvullende theatertournees ook nog in ontelbaar veel kroegen, op poppodia, in theaters en concertzalen alsmede meerdere malen op festivals als de Zwarte Cross en Lowlands. Tevens is hij één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam.

Tom Montfrooy
Tom is een stand up comedian uit Schoonhoven. Met zijn volwassen comedy show maakte hij in korte tijd naam en faam. Montfrooy besloot op relatief late leeftijd om stand up comedian te worden. Door zoveel mogelijk kilometers te maken werd hij al gauw een bekend gezicht in de comedy. Het harde werken werd een paar jaar later ook beloond. Want met al zijn stand up comedy ervaring deed Tom Montfrooy mee aan het Cameretten Festival waar hij zowaar een welverdiende finaleplek won. Eindelijk heeft Schoonhoven een comedian om trots op te zijn. Want laten we eerlijk zijn, Schoonhoven is niet bepaald het Mekka van de comedy, maar dankzij Tom Montfrooy staat Schoonhoven weer op de kaart!

Harry Glotzbach
Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn  bizar grappige kijk op de wereld om hem heen.  Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd  geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, Yoga pogingen, de ondergang van de Panda, Steve Jobs in de hel, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen.  en ook met zijn gitaar en zangstem weet hij elk publiek te bespelen.

Zuva Martens
Zuva Martens is de Afro Comedian van Nederland. Zuva speelt Engelstalig en daar heeft hij het al ver mee geschopt. Zo speelde hij o.a. in the Comedystore in London en was hij te zien op het Utrechts internationaal Comedy Festival in TivoliVredenburg. Zijn humor gaat veel over observaties en alles waar hij tegen aan loopt in zijn leven. Zuva Martens is een Engels toppertje, lachen dus!